Șoferul


CAPITOLUL 9

Rămăsesem de-a dreptul șocată și terifiată de ceea ce auzisem. Parcă nici nu mai contau detaliile, doar faptul în sine că eram în pericol îmi îngheța sângele în vene. Am plecat de la Eugen cu lacrimi în ochi și teama că poate mâine nu voi mai fi în viață. Nu știam dacă puteam avea încredere în el și eram dezamăgită pentru că Angela nu mi-a spus nimic. Mă simțeam trădată și nu știam dacă era o idee bună să mai merg acasă la Marcel sau să fug cât mai departe. Undeva unde nu m-ar fi găsit niciodată. Începusem să cred cu tărie că de fapt toți bărbații sunt la fel de monstruoși. Probabil că de aia mama a rămas cu tata atâția ani. Se gândea că sigur nu va găsi unul mai bun decât tata, dar că era posibil să găsească unul mai rău de atât. După câteva ore de hoinărit aiurea prin oraș am decis să merg la Marcel acasă și să îmi pun încrederea în Eugen. Nu știam dacă se va ține de cuvânt, dar cel puțin știam că era singurul care a încercat încă de la început să mă ajute. Când am  ajuns acasă am găsit casa plină de flori și masa pregătită cu tot felul de mâncăruri.

Am rămas din nou șocată. Cu câteva ore în urmă aflasem că sunt în pericol iar ceea ce vedeam în fața ochilor era total opusul a ceea ce știam. Eram din ce în ce mai confuză și nu înțelegeam ce făcusem atât de special ca să merit asemenea gest din partea lui. Nu știam dacă aflase că descoperisem faptul că sunt în pericol iar acum încerca să mă inducă în eroare. Nu mai știam nimic și nu mai puteam gândi. La un moment dat a apărut în spatele meu și am rămas surprinsă când m-am întors și l-am văzut. Era al naibii de sexy și atrăgător. Purta un tricou alb mulat pe corpul lui atletic și o pereche de pantaloni gri de in. Nu îl văzusem niciodată îmbrăcat atât de simplu și totuși hainele alea îl făceau să fie mai superb ca niciodată. Cred că începeam să fac aceeași greșeală ca mama mea. Mi-a spus că sărbătorim ceva special, dar nu a vrut să îmi dea detalii. A spus că mi le va da când va fi momentul potrivit. Îmi doream să mă controlez, dar când l-am văzut îmbrăcat așa tot ce îmi doream era să îi rup hainele de pe el și să îi devorez fiecare bucățică din corpul lui. Partidele de sex cu el erau parcă desprinse din filmele porno. De parcă noi făceam unul de fiecare dată.

M-a luat în brațe și m-a sărutat, m-am lăsat pradă sărutului pentru că încă îl mai iubeam. Mi-am lins buzele uscate, gâfâind ușor. Cu un geamăt, el s-a aplecat spre mine și și-a lipit gura de a mea. Eram uluită de cât de moi puteau să îi fie buzele și de cât de blând le apăsau pe ale mele. Am scos un suspin iar limba lui mi-a pătruns în gură, gustându-mi aroma cu mișcări încete. Sărutul era plin de siguranță, experimentat, și avea exact atâta agresivitate cât să mă facă să o iau razna. Cum îi puteam da voie corpului meu să reacționeze așa? Încă îmi mai venea să-l pălmuiesc, dar acum, mai mult decât asta, voiam ca el să continue. Durerea surdă dintre picioare creștea din ce în ce mai tare. El ajunsese la marginea chiloților și și-a împins degetele dedesubt. L-am simțit alunecând pe pielea mea și atingându-mi în trecere clitorisul, înainte să-și împingă degetul în mine, iar eu mi-am mușcat buza încercând, fără succes, să-mi înăbuș geamătul. Ochii i s-au închis fiind prins în aceeași luptă interioară în care eram și eu. Am aruncat o privire spre poala lui și l-am văzut încordându-se sub țesătura subțire a pantalonilor. Fără să-și deschidă ochii, și-a retras degetul și a strâns în pumn dantela subțire a chiloților mei.

Tremura când și-a ridicat privirea spre ochii mei, cu o expresie clară de furie. Dintr-o mișcare i-a rupt, sfâșierea țesăturii  sunând cu ecou în liniștea din jurul nostru. M-a apucat brutal de șolduri, ridicându-mă pe masa rece și desfăcându-mi picioarele în fața lui. Am scos un geamăt involuntar când degetele lui s-au întors, strecurându-se între picioarele mele și intrând din nou în mine. ÎI disprețuiam pe bărbatul ăsta într-un mod deosebit de intens, dar corpul meu mă trădase, tânjeam mai mult după ceea ce-mi făcea. Și să fie al naibii dacă nu era bun la asta. Atingerile lui nu erau cele blânde și afectuoase cu care fusesem obișnuită. Aici aveam de-a face cu un bărbat obișnuit să obțină ce voia și, după cum se vedea în clipa asta, ceea ce voia eram eu. Capul mi-a căzut într-o parte și m-am lăsat pe spate, sprijinindu-mă în coate, simțind iminentul orgasm apropiindu-se vertiginos. I-am mușcat buza de jos, în timp ce mâinile îmi acționau grăbite în partea din fața pantalonilor lui, desfăcându-i cu un plesnet cureaua din cataramă. El a scos un sunet jos, ca un geamăt de furie, din adâncul gâtlejului și mi-a apucat bluza în mâini, desfăcând-o brusc, rupându-i nasturii argintii, care s-au rostogolit pe lunga masă de pe holul casei. Și-a plimbat mâinile pe coastele mele și peste sâni, degetele mari lunecând înainte și înapoi pe sfârcurile mele întărite, privirea ochilor negri ațintindu-mă tot timpul asta. Avea mâini mari și brutale până la limita durerii, dar în loc să tresar sau să dau înapoi, mi-am împins sânii în palmele lui, dorindu-mi mai mult și mai dur. El a gemut, încordându-și degetele.

Mi-a trecut prin minte că m-aș putea învineți și, pentru un moment dement, am sperat c-o voi face. Voiam o cale de a-mi aminti de senzația asta, de a fi absolut sigură pe ceea ce își dorea trupul meu, complet descătușat. Mi s-a părut că nu-s destul de aproape așa că m-am grăbit spre fermoarul lui, dându-i jos pantalonii și boxerii, până la podea. I-am strâns cu putere penisul, simțindu-l pulsând în palma mea. Mi-a ridicat fusta pe coapse și m-a împins pe spate, pe masa din marmură rece. Până să scot un cuvânt, mi-a prins gleznele, și-a apucat penisul și a făcut un pas înainte, implantându-l adânc în mine. N-am putut nici măcar să mă oripilez de geamătul puternic pe care l-am scos, extazul de a-l simți întrecea orice. Și-a scos-o exact când eram gata de orgasm. La început, am avut impresia că într-adevăr o să mă lase așa, dar m-a prins de brațe și m-a ridicat de pe masă, apăsându-și buzele de ale mele. Apoi a coborât între coapsele mele și mi-a prins clitorisul între buzele lui fierbinți. Sugea și lingea de parcă era înfometat și însetat după plăcerea mea. Nu am rezistat mult și am avut cel mai puternic orgasm de până atunci. El a rămas acolo și a gustat din el până la ultima picătură. Am rămas amândoi nemișcați preț de câteva momente iar apoi m-a prins de păr și mi-a lipit fața de podeaua plină de petale de trandafiri în timp ce mi-o trăgea pe la spate. Nu puteam să mă satur suficient de el. Eram obosită și simțeam puțină durere, dar nu-mi păsa. Nu voiam să dorm. Voiam durerea. L-am vrut în mine, tot timpul. Greutatea lui deasupra mea. Am vrut să-l strecor din ce în ce mai departe. Am vrut să-i privesc chipul. Am vrut ca transpirația lui să cadă asupra mea. Se simțea mai adânc în mine. Nu voi uita niciodată. Am ținut mâinile în jos. S-a prefăcut că încearcă să se elibereze. Am lăsat sânii mei să-i atingă fața. A înnebunit în acel moment. M-a împărțit în două. Am împins în jos. Nu puteam să cred. Unul dintre degetele lui s-a aruncat peste gura mea. L-am făcut. S-a ridicat și a înălțat. Nu puteam să cred. Nu s-a terminat, nici un sfârșit al lucrurilor noi. A făcut ceva. L-am copiat. Am făcut ceva. A făcut-o înapoi. M-a luat din spate. Am împins înapoi, am forțat mai mult de el în mine. L-am supt. M-a lins. L-am făcut să vină pe stomacul meu. Mi-a supt degetele de la picioare. Întreaga cameră s-a balansat iar noi ne-am lăsat pe spate prăbușiți de plăcerea orgasmelor.

Am făcut dragoste acolo în mijlocul ghivecelor pline de flori  si pe masa rece din marmură. Trebuia să joc teatru și trebuia să fiu o actriță bună. Și totuși am fost mai naturală ca oricând. Nu puteam nega că atingerile lui mă înnebuneau până în punctul în care uitam de mine. Oricât de supărată aș fi fost pe el sau oricât de mult îl detestam în acele momente nu îmi puteam refuza dreptul la plăcerea euforică pe care mi-o provoca de fiecare dată când mă atingea. Când mă săruta și mă atingea în moduri în care nu aș fi crezut că este capabil. Când mă penetra și își scotea penisul exact în momentul în care urma să am orgasm doar pentru a îmi oferi plăcerea supremă cu buzele lui fierbinți. Nu pierdea nici măcar o picătură din nectarul care izbucnea din mine precum un vulcan.

https://www.kobo.com/mt/en/ebook/soferul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.