O nebunie frumoasă


Avertisment!

Conținut cu un puternic impact emoțional pentru persoanele care au trecut printr-o situație asemănătoare.

Ar fi trebuit să renunț din momentul în care mi-a spus cât de importantă este familia lui pentru el și că nu va renunța niciodată la ea. Ar fi trebuit să conștientizez faptul că orice aș fi făcut și oricât de multă răbdare aș fi avut tot la postura de amantă aș fi rămas.

     Nu credeam vreodată că voi avea parte de așa ceva și că voi avea o asemenea aventură. Ori de câte ori auzeam o poveste de genul ăsta aveam tendința sa o judec pe femeia respectivă și culmea, cu doi ani în urmă mi s-a întâmplat și mie. Iubitul meu de atunci cu care aveam o relație de exact cinci ani a decis că este mai frumos să mă înșele cu prietena mea cea mai bună.

     Diferența este că noi aveam probleme  în cuplu, dar nu mă așteptam niciodată la așa ceva. A fost devastator pentru mine, mai ales că treceam printr-o perioadă dramatică pe atunci și nu eram pregătită pentru încă o lovitură. Auzisem atât de multe povești și nu credeam că o să mi se întâmple și mie. Și totuși, știind cum este, trecând printr-o experiență neplăcută, de ce trebuie să fac și eu la rândul meu pe cineva să treacă prin aceeași suferință ca a mea?

     De ce nu mă pot opri acum când este prea devreme pentru a avea sentimente profunde, când încă mai poate fi ușor? De ce trebuie să sufere cineva din cauza mea? Pentru că la un moment dat se va întâmpla, la un moment dat se va afla totul, oricât de discreți am încerca să fim! Oare îmi doresc să se termine căsnicia lui sau să se termine nebunia noastră frumoasă?

     Poate că aceste întrebări au și răspunsuri care acum sunt greu de elucidat, dar soarta și timpul le va găsi oare rezolvarea? Soarta și timpul vor decide cine va câștiga și cine va pierde în toată povestea asta? Pentru că din păcate cineva va trebui sa piardă și cu siguranță eu voi fi aceea cu toate că în adâncul sufletului meu îmi doresc ca totul să aibă un final fericit pentru toți protagoniștii din această poveste.

O nouă zi și un nou început pentru nebunia frumoasă care spre surprinderea noastră continuă și avansează cu pași repezi…

♥♥♥

-Bună draga mea. Ce faci, ești bine? Probabil dormi. Eu sunt la muncă, aștept să te trezești. Mi-a fost dor de tine! M-am simțit minunat alături de tine… Aș fi rămas mai mult însă trebuia să plec, deși nu aș fi vrut. Clipele petrecute alături de tine și în brațele tale sunt minunate, tu ești minunată. Te sărut dulce și cu mult dor.

- Ce faci?

-La muncă. Te-ai trezit? Mă gândeam la tine. Ai dormit bine?

-Da…

-Te-ai trezit când au sunat alarmele?

-M-am trezit înainte că m-au sunat de la muncă.

– Mergi acolo la noapte?

-Să știi că ceva este în neregulă când facem sex, este prea clasic.

-Adică? Ai vrea să încercăm ceva mai extravagant?

- Da…

-Știu, de fiecare dată sexul trebuie să fie diferit, să nu existe acea monotonie de fiecare dată. Astăzi nu a fost bine deloc iar asta în totalitate din partea mea. Nu m-aș fi gândit să spun niciodată asta însă nu știu ce s-a întâmplat azi cu mine. Te doream atât de mult, te voiam atât de mult și te-am dezamăgit. Nu a ieșit deloc cum ar fi trebuit. Mă simt prost, este prima dată când mi se întâmplă și mai ales că te doream atât de mult! Nu vreau să găsesc scuze, să găsesc factori care ar fi putut influența asta. Pur și simplu nu a mers. Data viitoare va fi diferit. Vrei asta? Ce te întreb și eu… Normal că vrei asta!

-A fost și vina mea că nu am făcut nimic, dar eram un pic obosită. Dacă bărbatul nu face ceva mai mult decât trebuie nici eu nu fac pentru că nu știu cum să abordez totul până nu îl cunosc mai bine.

-Am înțeles ceea ce vrei să spui. Nu vreau să găsesc alți factori care ar fi putut dus la eșuarea de azi. Sincer, încă de la începutul conversației din astă seară, nu știu poate mă înșel, însă cred că în puținul timp ce l-am petrecut până acum tind să cred că te cunosc cât de cât iar astă seară te-am simțit distantă. Te-am simțit reținută în conversație, conversația noastră a fost altfel decât celelalte de până acum. Mă înșel sau chiar așa este? Acest lucru se datorează faptului a ceea ce s-a întâmplat astăzi? Bănuiesc că da… În fine, nu vreau să reamintesc asta la infinit. Sentimentele tale sunt aceleași pentru mine? Nu știu ce se petrece în mintea ta, ceea ce gândești acum, impresia ta de acum! Vreau să cred că în ciuda faptului a ceea ce s-a întâmplat astăzi toate celelalte au rămas neschimbate. Vreau să fii sinceră așa cum am stabilit de la început. Să ne spunem direct unul celuilalt ceea ce ne place și ceea ce nu ne place sau ceva ce ar trebui schimbat. Am rămas același pentru tine?

-Sunt confuză, este complicat. Nu vreau să te rănesc, dar eu sunt greu de cucerit. Mai cucerit ușor din vorbe, dar din fapte e mai greu. Iar cu sexul, da îmi place să fac sex, dar nu mecanic sau clasic.

-Mi-am dat seama de faptul că ești confuză de aceea nu vreau să spun ceva ce nu ar trebui. Exact cum s-a întâmplat și în ziua în care mi-ai spus că probabil a fost ceva trecător, dar apoi erai sigură că ceea simți este real. Cu sexul am înțeles, ai fost dezamăgită total.

-Ți-am mai spus, a fost și vina mea nu doar a ta și uneori se întâmplă ca atunci când dorești pe cineva prea mult să apară și asemenea neplăceri. Asemenea momente în care nu poți avea erecție. Ce voiai să spui?

-Mă refeream la faptul a ceea ce ai spus de la început, că ești confuză, mai ciudată uneori. Că în două secunde poți trece de la o extremă la alta. Că te-am simțit altfel încă de la începutul conversației. Mai distantă. Reținută în mesaje și exprimare. Te-am sunat, nu ai răspuns. Mi-am dat seama că ceva se petrece în mintea ta și în privința sentimentelor tale față de mine. Ceva este schimbat sau poate că, așa cum ai spus-o tu, ti-am plăcut și te-am atras doar prin cuvintele spuse de mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.