O nebunie frumoasă


Avertisment!

Conținut cu un puternic impact emoțional pentru persoanele care au trecut printr-o situație asemănătoare.

Bineînțeles că nici în noaptea aia nu am muncit la restaurant și am reușit să ne vedem. Cam asta a fost conversația noastră pe acel site de socializare timp de o săptămână. A mai urmat încă o săptămână de vorbit ore în șir la telefon și întâlnindu-ne ori de câte ori aveam ocazia iar asta s-a întâmplat foarte rar.

     Dacă la început eram entuziasmată că l-am cunoscut, pe parcurs conștiința a început să își spună cuvântul. Nu puteam accepta gândul că sunt amantă și că mi se întâmplă mie așa ceva. Nu era corect pentru niciunul dintre noi și sunt ferm convinsă că voi fi judecată foarte aspru.

     Mulți vor spune că este doar vina mea, că trebuia să mă opresc de când am aflat că este însurat și da, m-am gândit să fac asta însă nu am putut. Am intrat cu intensitate în cursul poveștii și cu toate că eram conștientă că în primul rând îmi fac rău mie nu am reușit să spun stop.

     Nu era corect ceea ce făceam și oricine ar încerca să mă judece pentru asta ar trebui să își pună următoarea întrebare: ce aș fi făcut eu dacă eram în locul ei? Și chiar dacă vă puneți această întrebare nu veți fi fermi convinși de răspuns până nu veți avea parte de o asemenea experiență. Și eu la rândul meu am judecat femei care se băgau în viața bărbaților însurați fără ca măcar să trăiesc o singură zi în locul ei sau în viața ei.

     Chiar și mama mea vitregă a intrat în familia noastră când nu trebuia. Chiar și în ziua de azi, după 25 de ani, încă mai este împreună cu tatăl meu. Probabil că i-a legat o mare iubire și probabil că au fost destinați să fie împreună. Ea a provocat o durere enormă pentru noi copiii și am rămas marcați pe viață. Am crescut atâția ani fără mama noastră. Oare atât de mult rău voi face și eu? În a treia săptămână am continuat povestea și conversația prin mesaje pe telefon. Dacă la început mă suna cu număr ascuns acum comunicam prin mesaje.

♥♥♥

-Nu ai terminat încă munca? Când poți dă un semn.

- Vorbim altădată.

- Ce-i cu tine? Te simți bine? Ok, vorbim altădată.

-Nu mă simt bine. Ce poți face tu pentru mine? Nimic…

-Dacă tu zici…

-Da, eu zic, eu știu mai bine! Îmi pare rău că mă răzbun pe tine, dar sunt foarte nervoasă, foarte iritată.

-Bine tu atotștiutoare-o, știi tu mai bine. Dacă nu îmi spui ce ai cum ai vrea să te ajut?

-Sunt tristă, abătută! Sunt momente când îmi doresc pe cineva să aibă grijă de mine. Să mă iubească, să știu că mă așteaptă cineva acasă. Sunt momente când îmi doresc o familie. Încerc să mă gândesc tot mai puțin la toate astea, încerc să nu mă plâng la nimeni, să rezist, să fiu tare. Dar până când?

-Chiar așa, până când? A spune cuiva problema ta, starea ta sufletească, dorința ta, gândirea ta. A te descărca sufletește nu ar însemna neapărat că te plângi, ar însemna mai degrabă că ai puțină, foarte puțină încredere în acel cineva.

-Sună-mă când te pui să dormi.

-Stai liniștită, nu mă deranjează că te răzbuni pe mine.

-Ești singurul bărbat din viața mea care mă apreciază așa cum mi-am dorit și mă faci să mă simt așa cum nu m-am simțit niciodată. Unică, specială, frumoasă, adorată, dorită. Ești ceea ce am așteptat toată viața să întâlnesc și în același timp ești fructul interzis pentru mine. Crezi că sunt fericită? Mă gândeam că ajung mai devreme acasă și de parcă nu era de ajuns starea mea a mai făcut și șoferul autobuzului accident. Sunt bine, doar m-a bruscat puțin.

-Planificasem ceva și iese altceva. Înțeleg că nu ai o stare prea bună, voiam să fiu lângă tine, să te văd și să te strâng în brațe.

- Despre ce planificare este vorba?

-Mă bucur că ești bine. Voiam doar să te văd… să te văd!

-Mâine seară, poate o să mă simt mai bine. Și eu îmi doresc să te văd, dar nu o să iasă bine dacă ne vedem acum.

-Ce planificare? Faptul că vorbisem să ne întâlnim sau probabil că tu ai rămas la ideea că dacă vin la tine, vin pentru sex?

-Probabil că asta se petrece în mintea mea, acum chiar nu îmi dau seama ce este acolo…

-Spuneai că nu poți sta cu mine în seara asta, ai motivele tale și îți respect decizia. Voiam doar să te văd, doar să fiu lângă tine. Dacă tu crezi că te vreau doar pentru sex…

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.