Dulce Răzbunare


Corpul lui nu se mișca deloc, de parcă era pietrificat, iar capul lui era atât de aplecat în față, încât aveam impresia că urma să îi cadă și să se rostogolească pe pământul negru și mișcător. Eu meritam să fiu aici, cu toate că nu înțelegeam pe deplin ce se întâmplase cu mine și nici unde mă aflam, dar oare el ce făcuse?  

La un moment dat, am început să simt o usturime teribilă în spate. Nu mă mișcasem deloc, așa că durerea nu era cauzată de rădăcinile țepoase ale copacului. Auzeam mai multe voci în jurul meu, dar nu vedeam pe nimeni. Nu puteam înțelege nimic din multitudinea de voci, pentru că păreau că vorbeau în același timp. Se auzeau undeva în depărtare și oricât de mult încercam să mă concentrez, nu reușeam să deslușesc niciun cuvânt.

Sebastian începea să se miște ridicând ușor capul, de parcă ar fi fost prea greu pentru a reveni la o poziție normală. A deschis ochii și se uita la mine de parcă văzuse o fantomă. Poate chiar devenisem o fantasmă pentru el din momentul în care realizase că îi va fi imposibil să mă găsească.

–  Sebastian…

Vocea mea l-a făcut să tresară de parcă tocmai se trezise dintr-un coșmar. Nu își luase deloc privirea de la mine, probabil credea că voi dispărea iar în orice moment. Avea dreptate, chiar îmi doream să dispar din acel loc teribil.

–  Amelia?

–  Da Sebastian, eu sunt…

–  Ce s-a întâmplat cu tine? Ce cauți aici?

– Aceeași întrebare ți-aș adresa-o și eu, dacă aș fi sigură că ai ști răspunsul.

– Eu m-am sinucis, Amelia, când am realizat că m-ai părăsit pentru totdeauna.

–  Te-ai sinucis? Ești nebun?

– Ți-am spus de atâtea ori că viața mea nu va mai avea niciun sens fără tine, dar nu m-ai crezut niciodată. Se pare că acum ai șansa să înțelegi că eram cât se poate de serios.

– Asta înseamnă că este posibil ca și eu să fiu moartă? Nu reușesc să înțeleg ce caut în acest loc terifiant, în acest infern dureros. Tot ce îmi aduc aminte este că eram într-un club. Oare m-a ucis cineva? Nu este posibil așa ceva. Nu vreau să mor. Încă nu am cunoscut sensul vieții, așa cum am visat dintotdeauna. Nu vreau să cred că sunt moartă și nici nu vreau să cred că vom rămâne o eternitate împreună în acest infern.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.