Șoferul


Izabela

Ne-am sărutat cu pasiune și dorință. O dorință atât de imensă, încât se putea citi în ochii noștri încă din momentul în care ne-am cunoscut la aeroport. Când am deschis ochii, am văzut că se aprinsese lumina în lift.

     Recepționerul auzise strigătul meu de ajutor și i-a luat ceva timp să își dea seama de unde venea. Într-un final, am ajuns la etajul nouă. Eram extrem de obosiți și, după ce ne-am luat rămas bun, ne-am  retras fiecare în camera lui.

     Eram șocată de asemenea atracție. Nu mi se mai întâmplase niciodată așa ceva și nu mai avusesem în viața mea un bărbat de prea mult timp. Uitasem deja cum e să simt căldura altcuiva lângă trupul meu.

     De când fugisem de lângă omul care mi-a luat dreptul la viață și fericire atâția ani, nu mai lăsasem niciun bărbat să se apropie de mine. Îmi era teamă de orice bărbat și nu voiam să mai sufăr. Rămăsesem șocată de faptul că Alex îmi inspira  încredere și simțeam o atracție pe care nu o puteam explica.

     Nu cunoscusem niciodată asemenea sentimente și nu știam cum să le abordez. Nu știam că există dragoste la prima vedere în viața reală. În cărțile pe care le scriam exista iubire la orice pas, dar în viața mea de aici nu cunoscusem vreodată sentimentul ăsta.

     M-am născut într-o familie cu un tată alcoolic și o mamă disperată să îi facă pe plac, chiar și atunci când lua bătaie. Am fost unicul copil și poate că a fost mai bine așa. Am suferit eu cât pentru zece alți copii.

     Mama mea era încă prea tânără atunci când a rămas însărcinată cu mine. Tatăl meu a luat-o de soție la insistențele familiei lui, pentru că nu voiau să se facă de rușine. Așa era pe atunci. Era o rușine pentru o femeie să rămână însărcinată fără să fie căsătorită și o rușine pentru familia bărbatului cu care avea copilul, dacă nu o lua de soție. După căsătorie și la scurt timp după ce m-am născut eu, tata a început să bea foarte mult.  Întotdeauna se oprea la barul din fața blocului unde locuiam, după ce termina munca. Ajungea acasă mai mult în patru labe și, de multe ori, cărat în spate de mama. Când intra în casă începea coșmarul. Nu se putea ține pe picioare de la atâta alcool, dar putea să o bată pe mama până o punea și pe ea în patru labe.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.