Recenzie Dulce Răzbunare


O recenzie incredibil de minunată oferită de Puiu Mirela
𝗗𝘂𝗹𝗰𝗲 𝗿𝗮𝘇𝗯𝘂𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗹𝗶𝗮 𝗟𝘂𝗻𝗴𝘂, 𝗠𝗬𝗕𝗘𝗦𝗧𝗦𝗘𝗟𝗟𝗘𝗥, 𝟮𝟬𝟮𝟮, 𝟭𝟲𝟱 𝗽𝗮𝗴𝗶𝗻𝗶

❦❦ Amelia este o tânără debusolată, aflată într-o fugă continuă de viață, de ea însăși și, totuși, prizonieră în propria tăcere, în propria neputință de a se elibera de întunericul din străfundul sufletului ei. Este vie fără a se bucura însă de viață, în mintea ei totul este haos, iar sufletul îi este plin de ură și iubire deopotrivă; în centrul propriei ființe este EL – Sebastian – , bărbatul care a dus-o pe culmile fericirii pentru a o distruge în cele din urmă. Iubirea lor este frumoasă și mizerabilă deopotrivă, îmbrăcată în lumini și umbre, în haos și acalmie, în clipe senine și nopți furtunoase. Dar orice drum are un început și un final, iar Amelia simte că a ajuns la capătul iubirii lor. În față o așteaptă un alt început, însă nu unul lin și plăcut, ci sinuos și imprevizibil, cel al răzbunării. Se va putea însă transforma un gând în dorință, iar o dorință în împlinire? Mai poate fi refăcut un suflet spart în mii de bucăți după ce s-a pierdut pe sine, și-a pierdut sensul vieții?

✤✤ Nu te poți lupta cu destinul, mai ales atunci când viața și moartea se întrepătrund într-un mod dureros și brutal deopotrivă. O clipă de neatenție, un accident o aruncă pe Amelia în brațele morții. Dar, surprinzător, rămâne captivă între două lumi, cu trupul inert pe un pat de spital în lumea reală, iar cu sufletul pustiit în lumea de dincolo. Aici dă piept cu trecutul, cu proprii demoni, dar, mai ales, cu bărbatul care a distrus-o emoțional. Cum a ajuns Sebastian pe tărâmul morții? Este un coșmar sau o plăsmuire a minții sale întunecate?

❦❦ Poți fugi de viață, dar nu te poți ascunde orice ai face. Amelia și Sebastian au de înfruntat împreună trecutul lor întunecat, pentru a se putea elibera de furie, durere și ură. Timpul nu poate fi dat înapoi pentru a retrăi clipele frumoase și pentru a le șterge pe cele urâte. Din iubirea lor au rămas doar regrete tardive, plânsete reci și tăcute. Amelia și Sebastian au fost două suflete rătăcite pe tărâmul vieții, care se regăsesc pe tărâmul morții pentru a-și oferi iertare și eliberare. Să fie moartea unica lor binecuvântare?

📖✍️ „𝗗𝘂𝗹𝗰𝗲 𝗿𝗮𝘇𝗯𝘂𝗻𝗮𝗿𝗲” a fost o lectură facilă, dar tristă și, totodată, profundă. Pe tot parcursul lecturii, am simțit energia apăsătoare dincolo de cuvinte, dar și multă durere, poftă de viață, vulnerabilitate și speranță.

Mulțumesc autoarei Romelia Lungu și echipei Cărți – Sclipiri de Stele – Cărți de Poveste pentru șansa de a citi cartea! 📖💜

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.