Doar niște gânduri


Din păcate(sau din fericire) am lipsit prea mult de pe aici. În primul rând pentru că am ajuns să îmi fie frică de oameni și îi detest în proporție de 90%. În al doilea rând pentru că am luat o pauză de la scris de câteva luni.

Aveam nevoie de această pauza chiar dacă a fost luată din cauza problemelor care s-au ținut după noi și a șuturilor care ni s-au dat de prea multe ori. A fost necesar să ne ridicăm de prea multe ori de jos și să o luam de la capăt de fiecare dată. Am început de la zero de atâtea ori încât acum a devenit o normalitate.

Am avut perioade lungi de timp în care mi-a fost frică să ies din casă, perioade și mai lungi în care îmi era frică să dorm noaptea iar din toate astea a rezultat frica de oameni. Am avut chiar o încercare de a ne muta în altă țară, dar după fix trei săptămâni am ajuns tot în Malta iar șirul problemelor a continuat. De parcă am fi blestemați să nu putem pleca de pe această insulă, dar nici în liniște și normalitate nu putem trăi. Nu că ni s-ar potrivi nouă normalitatea pentru că suntem doi oameni nebuni după aventură, dar totuși uneori avem nevoie de ea.

Mă gândisem de câteva ori să renunț la scris, dar parcă îmi curge prin vene asta și de câte ori mă opresc încep să o iau razna din cauza cuvintelor și scenariilor care se petrec în mintea. Doar eliberându-mă de toate astea voi putea funcționa cât de cât. Știu că toți oamenii au probleme, că fiecare înfruntă provocările zilnice în diferite moduri, dar uneori parcă e prea mult, uneori ne întrebăm de unde atâta putere pentru a merge mai departe, de unde atâta energie pentru a ne mai da jos din pat a doua zi când de fapt ne dorim doar să stăm acolo cu capul sub pernă.

Nu am înțeles niciodată viața asta și mereu am simțit că nu aparțin acestei lumi. Nu știu de ce am fost trimisă aici. De pe vremea copilăriei îmi tot pun aceleași întrebări. Care este scopul meu în această lume? Voi reuși oare să îmi îndeplinesc misiunea în această viață?

6 gânduri despre “Doar niște gânduri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.