Lumea Nevăzută


Și pentru că nu m-am putut rezuma doar la o simplă poveste, cam asta a ieșit din ceea ce la început părea ceva banal. Povestea care inițial se numea „Hărțuitoarea” iar mai apoi „Nu întoarce capul” la final s-a transformat într-o serie numită „Lumea Nevăzută”.
Nu știu cum am ajuns la o poveste atât de complexă, dar știu că atunci când încep să scriu pur și simplu în mintea mea se creează o nouă lume cu personaje ieșite din comun.
Prima carte în care o veți cunoaște pe Daria este gata și așteaptă sa fie editată. Vă pot spune doar că este atât de intensă încât chiar și eu am avut nevoie de pauze atunci când o rescriam de pe hârtie pe laptop. Am simțit de câteva ori că sufletul meu va ceda și se va lăsa pradă durerii pe care o simte Daria la fiecare pas.
Știu, veți spune că povestea este înfiorătoare după coperți și vă garantez că aveți dreptate. Din păcate sau din fericire, aceste cărți nu sunt pentru oricine și nu oricine va putea citi până la final. Sunt conștientă de asta, dar până la urmă scriu despre ce îmi place chiar cu riscul de a avea doar câțiva cititori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.