Insomnia


Cealaltă femeie i-a scos acelui copil ce avea în gură. Între noi era o cupă imensă și neagră cu un semn roșu pe ea. Din acea cupă ieșea un fum negru. Ne-au ținut cu fețele îndreptate către cupa dintre noi și au început iar să murmure ceva. Am văzut cum acel fum negru începea să se miște. Am încremenit de spaimă. La un moment dat fumul se împărțise în două. O parte venea spre mine și cealaltă parte se ducea spre copilul din celălalt pat.

Femeile au început să cânte ceva în aceeași limbă ciudată când deodată din mijlocul acelui fum negru a început să iasă o umbră roșie. Cele două femei s-au oprit din incantație și au îngenunchiat. Umbra aceea roșie s-a îndreptat către copilul celălalt. Am început să țip. Umbra stătea deasupra copilului și începea să prindă forma unui monstru. Țipam cât de tare puteam crezând că poate voi reuși să opresc nebunia aia sau poate că cineva avea să mă audă și va veni să ne salveze. Am văzut cum acel monstru roșu și-a întors fața către mine și înainte de a mai fi capabilă să mai scot vreun sunet a apărut deasupra mea. Atunci am încremenit și am rămas nemișcată.

Celălalt copil nu scotea niciun sunet și nu înțelegeam cum putea fi atât de liniștit. Monstrul roșu mi-a pus un deget pe buze și a început să mă miroasă. Femeile au început iar sa murmure ceva în acea limbă neștiută de mine iar monstrul roșu s-a transformat iar in umbră și a intrat în mine.

https://www.lulu.com/en/us/shop/romelia-lungu-and-aaron-garms-and-geanina-soare/insomnia/paperback/product-mgnz7z.html?page=1&pageSize=4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.