Doar niște gânduri…


Nu știu cum as putea sa va explic cât mai bine pentru ca si eu ma uimesc de cele mai multe ori. Nu am simțit niciodată că am venit pe această lume cu talentul de a scrie chiar dacă în mintea mea se luptau milioane de cuvinte pentru a ieși la lumina. Nu știu de unde îmi vin toate aceste idei iar atunci când citesc o carte de a mea, după o perioada buna după ce am terminat-o de scris, ma minunez și nu îmi vine a crede ca am scris eu acea poveste. Nu știu de unde îmi vin toate aceste idei ținând cont de faptul că de cele mai multe pornesc o carte de la un simplu cuvânt, de la o faza din viața mea sau de la o simpla idee, pe care mai târziu le complic atât de mult încât rămân uimită ca pot scrie o poveste atât de complexa de la cap la coada. Sunt zile în care pur și simplu am impresia ca altcineva pune stăpânire pe mine și scrie fără oprire scene de care eu nu credeam ca as fi putut fi vreodată capabila. Nu ma consider o autoare ci pur și simplu o persoană care scrie doar pentru a își elibera mintea de milioanele de cuvinte care nu îmi dau pace și sufletul de multitudinea de demoni cu care m-am luptat de-a lungul vieții.
Insomnia s-a născut din cauza insomniei de care sufăr de aproape doi ani și este printre cărțile mele preferate.
Lumea Nevăzută a pornit doar de la ideea ca o femeie privește în casele oamenilor și la un moment dat vede în casa unui bărbat ființe din alta lume. Ideea era simpla, dar se pare ca mie nu îmi place simplitatea. Cu cât scriu mai mult la aceasta carte cu atât parca as vrea sa scriu și mai mult. Îmi doresc să fiu cât mai departe de final pentru ca îmi este greu sa ma despart de această poveste superba.
Despre celelalte cărți va povestesc altă dată. 😁😁😁
Apropo, mie îmi place enorm de mult sa ma uit în casele oamenilor. De multe ori Emilian Emilian trebuie sa tragă pur și simplu de mine pentru a nu mă mai uita atât de insistent pentru ca uneori pur și simplu ma opresc pe drum și ma uit în casele oamenilor.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.