Insomnia


   Să fie oare Melissa nebună sau chiar trăia într-un adevărat iad? Sa fie oare doar coșmaruri sau chiar vedea acei demoni? Puteți afla doar dacă citiți cartea. Apăsați pe linkul de mai jos dacă doriți sa o cumpărați.

       „Am căzut înspăimântată și mi-am scuturat capul, în speranța că am să revin la realitate. M-am ridicat cu o durere groaznică de spate. M-am lovit de cadă și mă durea rău locul accidentat.

      M-am îndreptat și am continuat să mă spăl pe față. Totul în jurul meu părea că se învârte. Un miros ciudat mi-a învăluit nările și nu înțelegeam ce este. În momentul în care am privit apa din mâinile mele, mi-am dat seama că avea o culoare ciudată.

    Nu realizam dacă tot ce se întâmpla era real sau eram prizonieră în alt coșmar.

Am privit iar, cu teamă, în oglindă. Am văzut aceeași imagine, cu monștrii care voiau să iasă din mine. Nici măcar nu știam câți sunt. Sunete groaznice se auzeau în jurul meu.

   Aveam impresia că o să pierd controlul asupra corpului meu. Sufletul meu întunecat voia să cedeze. Nu mai putea suporta atâta durere și incertitudine.

   Am spart oglinda și am căutat în sertar pastilele pentru halucinații. Era pentru prima dată când vedeam ce anume zăcea în mine de atâta timp. Până acum doar îi simțisem și am încercat mereu să mă împotrivesc, să îi țin doar în mine, fără să le dau voie să iasă la suprafață.”

https://www.lulu.com/en/us/shop/romelia-lungu-and-aaron-garms-and-geanina-soare/insomnia/paperback/product-mgnz7z.html?page=1&pageSize=4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.