Viață de femeie


În această carte veți descoperi poveștile de viață ale unor femei care au dus bătălii crunte cu viața și pe care într-un final le-au câștigat. Eu încă nu mi-am câștigat propria bătălie, dar cel puțin am învățat care îmi sunt slăbiciunile.

Mulțumiri sincere tuturor femeilor care au participat în acest proiect, mulțumiri autorilor care au avut plăcerea pentru a scrie câte o poezie despre femeie și nu în ultimul rând mulțumiri infinite prietenei mele Daniela Georgiana care a dus o luptă crunta cu viața și care într-un final a câștigat și se află azi printre noi pentru a își spune povestea.


„Am îndepărtat judecata și am învățat să sar înainte în credință; având încredere că voi ateriza în locul exact de care aveam nevoie pentru a ateriza. Am știut că am câștigat deja bătălia. Am aflat că lucrurile pe care le-am încurcat și am greșit s-au adăugat la frumoasa mea imperfecțiune. O femeie este ca oceanul; fluid, în continuă schimbare, calm, liniștit și acerb în același timp. Mi-am găsit puterea în mijlocul slăbiciunii mele; râsul meu chiar în spatele lacrimilor mele. Bucuria mea nu dispăruse. Tocmai a fost îngropată sub o durere temporară.”


La Rhonda Crosby-Johnson

https://www.lulu.com/en/ie/shop/romelia-lungu-and-aaron-garms/viata-de-femeie/paperback/product-de55gd.html?page=1&pageSize=4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.