Insomnia


Simțeam aerul rece de toamnă pe pielea mea. Copacii din spatele casei se mișcau ușor. Auzeam foșnitul frunzelor care părea că se transformă într-un cântec. Era lună plină. Umbra copacilor parcă încerca să prindă viață. Fiecare copac părea că are o formă diferită. Părea că dansau. Era un spectacol superb. Începeam să mă simt mai bine. Încercam să mă bucur de formele și sunetele naturii. Aerul rece îmi ajunsese până în oase. Am decis să intru în casă pentru a lua o pătura să o pun pe mine. Nu mai voiam să dorm și aveam de gând să stau pe terasă până dimineață.

Când m-am ridicat de pe fotoliu mi s-a părut că am văzut o umbră ciudată. Am rămas nemișcată și mă uitam atentă printre copaci. Nu știam dacă doar mi s-a părut că am văzut o umbră sau chiar am văzut-o. Când am vrut iar să mă întorc să intru în casă umbra aceea ciudată a apărut în fața mea. Nu m-am mai putut mișca de spaimă și teamă. Acea umbră era de fapt un demon. Un demon nou de data asta. Nu mai văzusem demonul ăsta în coșmarurile mele. M-a atins și mi-a spus ceva într-o limbă necunoscută de mine. A îngenunchiat în fața mea și mi-a pus o inimă lângă picioare. Cred că am leșinat în momentul ăla pentru că eram întinsă pe jos când am deschis ochii iar demonul nu mai era lângă mine. Oare fusese alt coșmar sau era real?

Oare începusem să văd demonii și în viața reală sau începusem să dorm cu ochii deschiși? Nu mai înțelegeam nimic. Nu mai simțeam nimic în afară de furie și teamă. Eram furioasă pe mine pentru că nu aveam curajul să descopăr adevărul despre copilăria mea și furioasă pe demonii care nu îmi dădeau pace. Dacă aveau de gând să mă distrugă de ce nu o făceau? Dacă aveau de gând să mă ia din această lume de ce nu mă luau? De ce mă chinuiau și mă înnebuneau atât de mult? Oare chiar sunt nebună și totul se petrece doar în mintea mea sau chiar sunt un demon cu chip de om?

2 gânduri despre “Insomnia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.