Doar un gând… sau poate mai multe.


Insomnia mea a revenit și nu știu cum naiba să o mai tratez. Oare chiar există un tratament pentru asta în afară de somnifere? Evit să le iau pentru că le urăsc. Am avut câteva experiențe oribile cu somniferele.😁😁😁 Am lipsit prea mult de pe aici și chiar îmi era dor să îmi scriu gândurile nebune pe aici. Gânduri care nu mă lasă să dorm, cuvinte nespuse și totuși spuse de prea multe ori.

De câteva zile mă tot macină un gând. Ce aș face dacă aș fi bogată sau mai bine spus dacă aș ști că viața, așa cum o știm noi, s-ar termina mai rapid decât am crede? Ei bine singurul gând care mi-a trecut prin minte ar fi că aș călători foarte mult, dar în acelasi timp alt gând îmi spune că ar trebui să stau și să aștept ca totul să se termine. Știu, vorbesc de parcă aș prezice viitorul sau de parcă am văzut un film sci-fi. Ei bine, cam asta se întâmplă în lume acum. Poate că vorbesc fără noimă, dar am atât de multe gânduri în minte încât nu mai știu cum să le transpun atât de bine încât să mă fac înțeleasă. Oricum oamenii, în general, nu sunt încă pregătiți să cunoască anumite chestii care au fost ținute secrete atât de mult timp. Omenirea încă nu este pregătită pentru a face față anumitor dezvăluiri și tocmai de aceea cred că suntem o cauză pierdută. Nu avem capacitatea de a vedea ce se ascunde în fața noastră și nici puterea de a digera că nu suntem ceea ce credem că suntem, că viata nu este exact așa cum credem noi că este.

7 gânduri despre “Doar un gând… sau poate mai multe.

 1. Am crezut că vi să ne dai un remediu contrainsomniei.
  Și eu am problema asta și mă macină mult uneori..
  Medicamentele naturiste sunt slabe, iar cele pe bază de crescriptie sunt periculoase. La mine este pe cale ereditară că la fel este și mama.. Ce să zic ?
  Acool, cola, energizante, dulciuri, cafea, medicamente, filme, certuri, telefon, laptop, sex, discuții contradictori, mâncăruri picante și grele – toate astea înainte de culcare, agită și ne pune în dificultate de a mai putea adormii..
  Inceetitudinea ne-a cuprins pe toți, așa că ce putem să mai facem este să – sperăm.
  O Săptămână frumoasă îți doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mi-as dori sa gasesc o solutie la insomnie, dar din pacate nu reusesc. Oricât de obosită as fi si oricat de mult mi-ar fi somn nu reusesc sa adorm. Am incercat si meditatie de cateva ori si degeaba.
   Si tu sa ai o săptămână frumoasa.😊😊😊

   Apreciază

   1. Știu, știu ce spui, și este destul de frustrant iar de cele mai multe ori, pur și simplu mă dau jos din pat ca să nu mă enervez și ies afară în curte și număr stelele, că oi n-am 😊
    Totuși trebe să credem în noi, să ne găsim calmul, să nu ne enervăm și să gândim pozitiv că va veni el și somnul..
    Eu medicamente naturiste i-au așa: două pastile de somnofort. Câteodată dau ramdament, dar de cele mai multe ori nu au nici un efect..
    Numai bine îți doresc!!!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Nici eu nu am oi, dar am numarat cu sutele.🤣🤣🤣🤣🤣 Nici nu ma deranjez sa iau pastile naturiste ca nu au niciun efect asupra mea. Candva luam Xanax si cred ca sunt cele mai bune pastile pentru somn. Te calmeaza atat de mult încât devii cel mai vesel om din lume.

    Apreciat de 1 persoană

   3. Ai dreptate !
    Nici mie nu-mi plac genul ăsta de oameni care gandesc totul prea robotizat, care au uitat să fie ei..
    Tu fă haz mai departe, lasă ifosele celor frustrați, Trăiește !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.