Au mai rămas 9 zile…


Au mai ramas 9 zile pana la finalizarea nuvelei SOFERUL. De patru luni ma chinui sa scriu aceasta nuvela. Am plecat la drum cu o idee si am ajuns la atat de multe incat cred ca ar merita rangul de roman si nu de nuvela, dar tinand cont de faptul ca din punctul de vedere al numarului de cuvinte nu poate avea totusi rangul ala o lasam ca pe o nuvela.😅😅😅

Mi-a fost teama inca de la inceput ca nu voi avea destule cuvinte pentru a termina cartea. Mi-a fost teama ca nu voi reusi sa o fac captivanta. Am avut nopti in care doar cand ma gandeam ca trebuia sa deschid documentul ma apuca groaza. Incepusem sa urasc nuvela asta si cred ca inca mai am resentimente pentru ea.😅😅😅😅 Poate ca pe cat de mult am detestat sa scriu la ea pe atat de mult va fi cumparata de iubitorii de carte. Sunt sigura ca va fi pe gustul tuturor pentru ca are de toate. Drama, iubire, pasiune, umor, suspans, crime si multe altele. Sunt sigura ca nimeni nu o va lasa deoparte pana la final pentru ca suspansul si misterul vă va tine in lumea creata de mine cu toata fiinta voastra. Puteti pre-comanda cartea folosind linkul universal care vă va duce pe platforma preferata. Cartea va fi disponibila momentan doar in format digital si doar in limba română.

https://books2read.com/u/mVwy2l

5 gânduri despre “Au mai rămas 9 zile…

  1. Știu că-ți sînt „datoare” cu citirea unei cărți, am zis că după august, ai zis că nu-i nimic, mi-am bătut capul cu ea, să o iau de pe pc, ca în final sa aflu că trebuie pe telefon. Or telefonul meu e full de ceea ce fac acum, nici fisierele mele nu mai incap pe el.
    Dacă a rămas luată, o voi găsi pe telefon, după ce termin și șterg tot ce am eu pe el. Dacă nu – atunci va fi oricare alta, la momentul respectiv, ca să nu fi vorbit în vînt.
    Trebuia să-ți spun, rămăsese un subiect neterminat 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.