Recenzii


Acestea sunt cateva din recenziile de pe pagina mea…

               Milica Toader

”Am ascultat puțin din ce citea fiica mea dintr-o carte scrisă de Doamna Romelia și țin să spun că am rămas frumos surprinsă de tot ce mi-au auzit urechile. Felicitări Doamna Lungu pentru talentul si efortul depus care merită citit de cât mai multe persoane căci este într-adevăr minunat.”

   Rodica-Roberta Buta

    ”  Ceva minunat și imposibil să nu iubești tot ce realizează sufletul acesta de femeie.”

                Luminita Valentina

”Deși nu am primit cartea încă, stiu că Romi are talent scriitoricesc și pune suflet în tot ceea ce așterne pe hârtie. Abia aștept să-i citesc cartea, în orice limbă o fi redactată, de dragul ei învăț . 😍 Recomand din tot sufletul cărțile Romeliei, are o mare experiență de viață, e o femeie puternică, ce are multe de împărtășit din propria experiență.”

   

Dinu Alexandru

”Romelia Lungu   este pentru mine ca o soră dintr-o altă mamă. Mare om, mare caracter 😋. Glumesc …🤣de fapt este una dintre cele mai sărite persoane de pe fix pe care o cunosc (doar suntem ,,frati”) și știe să citească povestea vieții printre rânduri și să facă haz de necaz chiar și atunci când poate că nu-i vine prea ușor . Fac pariu că ar putea să-l bată la cur pe Ion Creangă (cu ghilimelele de rigoare) dacă s-ar apuca să scrie varianta ei de ,,Amintiri din copilărie” și mai mult ca sigur ar ieși un best seller pe care l-ar citi lumea doar pe wc (nu de alta dar vor face pe ei de râs citind 😁) Sper să rămână așa neschimbată și când o să ajungă la notorietatea Sandrei Brown și să mă mai bage în seama și atunci 😝.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.