Virusul care ucide sperante


Coronavirus. Cel mai folosit si mediatizat cuvânt din lume si probabil ca din istorie. Un virus care ucide mentalitatea oamenilor si nu oamenii in sine. O boala pentru care nu exista tratament, pentru ca nu s-a descoperit unul pentru prostie. Un virus ca oricare altul din miile care exista in lumea asta. Si totusi de ce se discuta atat de mult despre el? De ce se panicheaza omenirea? Oare de ce este atat de mediatizat si atat de răspândit prin toate rețelele de socializare? Sa fim seriosi, s-a dramatizat deja destul de mult iar panica s-a instalat la nivel mondial, asa cum era de așteptat sau asa cum era plănuit. Oamenii au înnebunit pur si simplu. Magazinele si supermarketurile se golesc zi de zi de parca s-ar anunța foamete in lume. Oamenii fug din calea virusului doar pentru a îmbolnăvi si pe altii sau pur si simplu de frica. O frica nefondată care duce la panica iar apoi la haos. Se intampla atat de multe in lumea asta si totusi doar despre corona virus se vorbeste. Deja sunt scarbita sa vad doar oameni disperați si indoctrinati. Parerea mea este ca virusul a fost răspândit cu buna stiinta de cei ce conduc lumea. Cei care, se pare ca reusesc fără prea mult efort, sa creeze panica mondială care poate duce la haos. Cred ca nu mai sunt la moda războaiele sau probabil si-au dat seama ca nu poate funcționa metoda lor de reducere a populație prin razboaie. Se spune că doar cei bătrâni si cu alte boli mor din cauza acestui virus. Păi nu e normal sa extermine mai întâi bătrânii ca mai apoi să mai creeze un virus sau cine stie ce alta boala pentru noi ăștia mai cu mintea deschisă si mai raționali. Doar o parte din ăștia din urmă vor rezista si vor supravietui. Apoi vor face ceea ce vor dori cu generația de azi care oricum e prea ocupată cu tehnologia. Copii care trăiesc doar cu nasul in telefon si televizor. Copii care nu stiu sa se mai joace sau sa interacționeze cu alți copii. Abia daca reusesc sa mentina o conversație normală. Sunt atat de robotizati si au creierul atat de spălat încât vor fi foarte usor de manipulat.

La cât costă 1 singur like si share pe Facebook, si mai ales la cât de greu este să modifici mintea omului prin idei bune, afacerea coronavirus prin care majoritatea covârșitoare a intrat in panică este doar o investitie de milioane de dolari, prin tehnici de marketing si publicitate atent selectate.

Subjugarea omului de către stat s-a transformat azi tactic în cea mai simplă si lipsită de urmări in ce privește îngrădirea liberului arbitru, (delictul spiritual suprem): subjugarea omului de către om.

Sau cea mai perfidă tactică de a (ne) dovedi cât de boi putem fi atunci când nu-L avem pe Dumnezeu, fie prin religie sau oricum altcumva. Oricum in perioada asta cred ca pana si unii atei l-au regăsit pe Dumnezeu. In afara de mine bineinteles.😁😁🤷‍♀️🤷‍♀️ Prefer să rămân atee până la final.

In afară de faptul că a indobitoci este extrem de ușor dar si foarte costisitor, atunci când ai butoanele exacte ale stimulării obedientei sociale, oameni in halate si alte simboluri puternice ale autoritatii in lume, este greu să nu cedezi măcar psihic, dacă nu fizic sau emoțional. Frica este cel mai mare dusman al omului, de când ni s-a spus să ne iubim, dar noi, fiindcă nu intelegem, ne temem sau nu credem in nimic mai presus, asa că ne urîm unii pe altii, lasand instincte primare sa guverneze.

Instinctul de turmă e atât de puternic sădit in om, încât putini vor fi cei care vor reusi sa reziste mental in aceste vremuri de mare panică indusă subliminal si social. Frica paralizează, nu doar sufletul si personalitatea omului, aducând moartea și nemiscarea, forțele care se opun complet vieții si luminii, ci și activitățile ce mai departe ne consolideaza ca fiinte umane in calea evoluției, personale sau colective, la un moment dat.

In afară de faptul că cei care dirijează abil schemele astea de inginerie socială au enorm de mulți bani. Se anulează însăși viața, de dragul salvării…vietii!

Ce aberatie, ce inginerie socială, ce întâmplare! Așteptăm apoi cuminti ca statul suprem să ia măsuri, in timp ce suprastatul isi pregătește terenul fertil deja,pentru subjugare.

Când internetul cenzurează, si ia asemenea măsuri, puterea si cărțile se joacă la nivel cam înalt.

Dictatura a început subtil, iar apoi a venit un virus… salvarea falsă cerută de oameni va fi chiar robia, iar tiranul, un ceva nevăzut care pretutindeni va cere supunere. Programele mentale inserate în aceste vremuri vor avea bătaie lungă, ideologică.

Libertatea si trezvia în aceste vremuri sunt apăsătoare si dor! Unul dintre acei viruși reali, probabil singurii periculoși din toate câte există, si care are nume de om, dar vibrează la toate cele cu „ism” la final. Programele mentale inserate în aceste vremuri vor avea bătaie lungă, ideologică. Pe lîngă controlul clasic (deja banal, pentru unii) al maselor, prin programe de psihologie dark și cyber-magicieni, oamenii vor fi secerați de efecte. Printre altele, cel mai perfid, machiavelic și de-a dreptul dezgustător este ideea care în curînd va fi lansată masiv în media : ”au murit oameni pentru a salva planeta, ei fiind eroii”.

Citesc peste tot doar despre un virus care a reusit intr-un mod sau altul sa panicheze lumea. De parca ar fi primul sau singurul virus din lume. Totusi de ce este atat de mediatizat si lumea a innebunit din cauza lui? Sa fim seriosi! Dintre toti panicatii chiar nu se opreste niciunul macar pentru un minut sa isi puna macar o intrebare? Eu una ma simt de parca ar veni sfârșitul lumii. Stau in casa pentru ca asta fac de câteva luni, muncesc de acasa, dar în perioada asta nici macar nu ma mai pot concentra la scris. Nu pentru ca m-am panicat, oricum pe mine ma amuza toate astea, ci pentru ca am impresia ca lumea s-a oprit în loc. E ciudat, nu? Lumea chiar s-a oprit în loc în momentele astea. Toata lumea „urla” pe rețelele de socializare și ii înjură pe toti acei care sunt mai realiști și încă mai gandesc in perioada asta. Pe toti acei care nu sunt de acord cu ei si care încearcă să îi trezească la realitate. Chiar simt ca lumea s-a oprit în loc si sper sa renască o lume mai buna, mai iubitoare, mai unită si mai cu simțul civic. Oameni care atunci când vor începe să iasă din case vor di mai umani si mao realiști. Vor realiza că au fost prostiti si indoctrinati. Nu neg ca nu ar exista virusul, dar nici nu cred ca sunt atat de multi oameni morti. După cum spuneam, nu este singurul virus care a existat vreodată si totusi singurul care a reușit să pună omenirea la pământ. Dacă intre-adevar mureau atat de multi oameni de ce nu ies la interval persoanele dragi, membrii familiei sau prieteni? Sa spuna si sa confirme ca au murit toti acești oameni, sa confirme toate acele cifre care se dau in mass media. Oamenii mureau si pana acum, fie din cauza unui alt virus fie din alte cauze. Oricum acum e prea târziu pentru omenire pentru a mai putea face ceva. Trebuie ca fiecare sa se conformeze cu ce primesc in perioada asta din cauza restricțiilor. Dar totusi, oare cum se vor descurca cei care sunt săraci sau cei care munceau pe un salariu minim?🤔🙄😥😥😥

6 gânduri despre “Virusul care ucide sperante

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.