Încerc…


Încerc să învăț cate putin de la fiecare pentru a avea succes sau cel putin pentru a avea satisfacția ca nu am muncit degeaba. Totusi, vreau sa fiu originala, sa fiu asa cum sunt eu, fara sa copiez ceva de la cineva. Fieacare om e unic si are modul lui de a fi sau de a face lucrurile. Sunt conștientă că nu pot deveni cunoscuta peste noapte, dar totusi eu asa credeam la început. Stiam eu de ce nu ma grăbeam in a scrie si a publica. Cu toate astea, de-a lungul anilor am pierdut multe idei si probabil ca multe cărți de succes.

Stiu ca este nevoie de multa rabdare si multa energie pentru a face fata provocărilor. Credeam ca cel mai greu e scrisul. Ei bine, as putea sta ore sau zile in sir sa scriu si nu m-as putea opri. Stiu ca intr-o zi voi deveni acea scriitoare de succes la care visez încă de când eram copil. Stiu ca intr-o zi voi deveni la fel de cunoscuta ca si idolii mei.

Cred ca mi-am uitat ideea pentru care am intrat sa scriu aici. Imi place sa fiu naturală și simplă in scriere. Sa scriu ceea ce gandesc si asa cum gandesc eu. Dacă totul vine de la sine, atunci si eu pot scrie fără oprire. Am incercat de cateva ori sa folosesc cuvinte sau fraze pe care le citisem de atatea ori in cărți, dar mereu imi pierdeam ideea in încercarea de a intelege ce vreau sa spun prin acele cuvinte sau fraze.

Am scris Perfect Lover. O poveste reală care se petrecea prin anul 2014. Am scris-o in format electronic, asa cum se intampla pe vremea aceea, si din cate stiu eu este a doua carte din lume scrisă în formatul asta. Eu am scris-o pe 5 caiete pe atunci, ca acum sa o pot transforma intr-o carte, eventual in 2 volume. Cel mai mare vis al meu, sa devin scriitoare.

Visul a devenit realitate. Ar trebui să fiu fericita si chiar sunt, dar nu asa cum imi imaginam eu. Nu am o editură in spate, nu am o echipă de editori sau translatori. Fac totul singura cu ajutorul soțului meu căruia vreau sa ii multumesc pentru tot sprijinul oferit. El ma ajuta la traducerea cărților, la corectare si paginare. Fără el cu siguranta nu as fi ajuns până aici.

Perfect Lover este o poveste care candva a facut parte din viata mea. Este povestea mea. Nu mi-a fost deloc ușor să iau decizia de a pune totul la dispoziția oamenilor. Este totusi o poveste de dragoste cu un bărbat însurat, cu un bărbat care desi susține că își iubește soția, continuă să o înșele. Multi dintre noi am fost înșelați sau chiar am înșelat. Este o poveste reală care merita citită si care da de gandit celor care chiar cred ca au o relație perfecta.

Un gând despre “Încerc…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.